Lesen prstan iz ebenovine in opala

60,00 

Kontrastna kombinacija lesa in kamna.

Vpišite velikost prstana. Vpišete lahko notranji obseg prstana v milimetrih (npr. 58 mm), notranji premer prstana na desetinko milimetra natančno (npr. 18,6 mm) ali velikost iz obročka. Niste prepričani o velikosti? Naročite lahko  merilni obroček.

Vpišite gravuro, ki jo želite na prstanu. Če je prstan temne barve, bo za notranjost uporabljen svetlejši les, da se vidi temna gravura.

Ročno izdelan lesen prstan je narejen iz temnega lesa ebenovine z gladko in polirano površino, ki prikazuje naravno lepoto lesa. Osrednji del prstana je bleščeč dragocen kamen opal.

Opal sije s kalejdoskopom barv, od živahnih modrih in zelenih do toplih rumenih in rdečih, ki lesketajo in spreminjajo s svetlobo. Kombinacija temnega lesa ebenovine in mavričnega opala ustvarja resnično osupljiv kontrast, zaradi česar je ta prstan edinstven in privlačen dodatek.

Ne glede na to, ali iščete kos, ki bi ga lahko nosili vsak dan, ali posebno darilo za ljubljeno osebo, bo ta lesen prstan iz ebenovine z opalom zagotovo navdušil.

Širina prstana je cca 5mm.

Za naročilo izberite velikost prstana. Naravni prstan bomo izdelali ročno po naročilu in posebej za vas.

Prstan je serije “bentwood”. Pridobivamo jih s parjenjem lesa nato pa ga upogibamo in pustimo, da se strdi v ukrivljene oblike in vzorce. Tak prstan je odpornejši na udarce.

Želite velikost, ki je ni na seznamu? Pišite nam.

Ne poznate velikosti prstana? Lahko si pomagate z merilnim obročkom.  

Želite prstanu dodati tudi napis? Dodajte gravuro.
Velikost prstana

45 mm notranjega obsega, 46 mm notranjega obsega, 47 mm notranjega obsega, 48 mm notranjega obsega, 49 mm notranjega obsega, 50 mm notranjega obsega, 51 mm notranjega obsega, 52 mm notranjega obsega, 53 mm notranjega obsega, 54 mm notranjega obsega, 55 mm notranjega obsega, 56 mm notranjega obsega, 57 mm notranjega obsega, 58 mm notranjega obsega, 59 mm notranjega obsega, 60 mm notranjega obsega, 61 mm notranjega obsega, 62 mm notranjega obsega, 63 mm notranjega obsega, 64 mm notranjega obsega, 65 mm notranjega obsega

Kategorija:
Dodajam v košarico...
  • V košarici ni izdelkov.